Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (8.57 secunde)
Frumoasa romanca Mihaela Serban a facut o sedinta foto superba, la mare pentru o marca italiana de costume de baie, iar onorariul il va da copiilor cu probleme.
Cel mai complet ghid al pietrelor pretioase, fine si de podoaba, cu prezentari generale si aplicatii profesionale, cu peste 1.250 de ilustratii, tabele, macro si microfotografii, "Gemologie practica - identificarea pietrelor pretioase", a fost lansat recent la Muzeul National de Geologie.
Pentru a incuraja libera circulatie a fortei de munca in spatiul european, mai- marii Uniunii au decis ca cei care lucreaza in alte state UE decat cel de provenienta sa poata primi pensie in statul in care se stabileste pe baza anilor munciti in celelalte.
Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana. Regizorul a murit la resedinta sa de la marginea Romei.
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
O rapire din Italia supusa contestatiilor (Autor :
Presedintele Traian Basescu a reiterat joi, in timpul unei declaratii pe care a sustinut-o alaturi de omologul sau italian, necesitatea crearii Statelor Unite ale Europei, afirmand ca nu este timp de tergiversari, iar calendarul unor decizii importante trebuie sa fie foarte strans.
Forum economic Romania - Italia, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA CCIRO Italia, in colaborare cu Biroul de Promovare Comerciala - Economica din cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano organizeaza Joi, 29 iunie 2017, ora 10:30, forumul economic ROMANIA-ITALIA, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA.
Ana-Maria Prodan i-a pus in incurcatura pe italieni: un jucator de la Steaua vine in Italia? Site-ul italian de sport calciomercato.com publica un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune ca "impresariaza 90% din jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei".
Italianul a fredonat hiturile sale ca "L'Italiano" sau "Inamorati" si a fost la fel de binedispus ca si anul trecut, cand a venit in Romania. La un moment dat, pe scena s-a urcat o admiratoare de-a lui, rusoaica, ce vine la toate concertele sale din lume.
Silvio Berlusconi (foto), din nou in atentia presei, dar si a justitiei. Premierul italian a fost acuzat oficial de abuz in serviciu, iar parchetul de la Roma a deschis o ancheta.
Deghizat in salvatorul industriei brasovene de tractoare, investitorul italian Landini&Laverda SRL a incasat ilegal, anul trecut, subventii de la statul roman in valoare totala de un milion de dolari in contul programului de subventionare cu 45% a achizitiei de utilaje.
Statul va incasa direct circa jumatate din valoarea totala a privatizarii Electrica Muntenia Sud, de 820 de milioane de euro. Totusi, suma ar putea fi modificata de Guvern prin decizia de aprobare a vanzarii catre grupul italian ENEL, a declarat ieri la Bucuresti directorul general al ENEL, Fulvio Conti.
Anton Bancila, tehnolog maistru in arta culinara la Nordic Import Export SRL, si Nicolae Ghetu, tehnolog bucatar cofetar pe HoReCa, au participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Evenimentul Italian Beauty and Care Day va avea loc pe 15 iunie, intre orele 12:00 - 17.00.
Patru ministri care il sustin pe Gianfranco Fini ar putea parasi guvernul italian astazi daca premierul Silvio Berlusconi nu va demisiona, anunta liderul grupului acestora din Camera Deputatilor, Italo Bocchino.
Romania va fi data din nou in judecata la Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii (ICSID) de la Washington, relateaza in editia de ieri “Financial Times“. “Grupul italian Gavazzi Steel pune la cale un proces la ICSID“, scrie prestigiosul cotidian.
Saptamana trecuta, ministrul Economiei, Codrut Seres, s-a intalnit cu ministrul italian al Activitatilor Productive, Claudio Scajola, cu ocazia semnarii documentelor finale de privatizare a Electrica Banat si Electrica Dobrogea cu ENEL Italia.
Concernul italian Fiat vizeaza o investitie în România, într-o linie de productie pentru marca Fiat, informeaza Business Standard, citând surse din piata auto locala.
Criza este doar un mit pentru bastanii din Romania!
google-analytics.com